b.i.g.
petek, 03 maj 2024
 
Zavarovalnica Maribor d.d.
torek, 30 oktober 2012

Naj fotka z dopusta – sodelujte za potovanje v Prago

Na ZM radi razveselimo s kakšno pobudo ali povabilo k sodelovanju in tako tudi letošnje leto ni izjema. V začetku meseca aprila se je začela nagradna igra Naj fotka z dopusta, ki bo trajala vse do konca letošnjega leta.

Natisni E-mail
 
Zavarovalnica Maribor d.d.
torek, 30 oktober 2012

Podarimo premijo do konca leta

 

ZM do konca leta podari vsem, ki na novo sklenejo dolgoročno premoženjsko zavarovanje z osebno, domsko in pravno asistenco OPA!, mesečne premije do konca leta (podarimo torej premijo za mesece oktober, november in december).

Natisni E-mail
 
ARAG, d.d.
torek, 30 oktober 2012

ARAG d d. se je preoblikoval

Edina specializirana zavarovalnica pravne zaščite v Sloveniji, ARAG d. d., ki je pričela s poslovanjem marca 2004, se je s 16. avgustom preoblikovala v podružnico matične zavarovalnice ARAG SE s sedežem v Düsseldorfu, Nemčiji. Univerzalni pravni naslednik ARAG d d. je ARAG SE – Zavarovalnica pravne zaščite, podružnica v Sloveniji, na katero so bile prenešene tudi vse pogodbe in druge obveznosti, ki jih je imel ARAG d. d.  Za direktorja slovenske podružnice je bil imenovan Marko Vončina, dosedanji član uprave ARAG d. d.

Natisni E-mail
 
ARAG d.d.
sreda, 06 junij 2012

ARAG in sindikati

Zavarovalnica ARAG d.d., edina specializirana zavarovalnica pravne zaščite v Sloveniji je s 1. februarjem 2012 zavarovala vse člane Policijskega sindikata Slovenije.  Kritje obsega razen delovnega prava tudi pravno zaščito na področju socialnih zavarovanj ter odškodninske in kazenske pravne zaščite.

Natisni E-mail
 
Adriatic Slovenica d.d.
sreda, 06 junij 2012

Sklenitev zavarovanja Tujina AS z asistenco kar preko mobilnika

Z dobrodošlo novostjo je zavarovalnica Adriatic Slovenica pomislila na vse, ki odhajate na pot ali počitnice v tujino in ste se šele tik pred odhodom spomnili, da potrebujete tudi zavarovanje. Odslej lahko zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco sklenete v zadnjem hipu kar preko mobilnega telefona. Zavarovanje prične veljati že dve uri po sklenitvi.

 

Natisni E-mail
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 55 od 102
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .