b.i.g.
sobota, 20 april 2024
 
Zavarovalnica Maribor
ponedeljek, 01 december 2008

Zavarovalnica Maribor nagrajuje okoljsko osve¹èene

Zavarovalnica Maribor je za svoje zavarovance predstavila ¹e eno novost, s katero lahko privarèujejo do 15 odstotkov pri plaèilu premije na avtomobilska zavarovanja.

Natisni E-mail
 
ARAG d.d.
ponedeljek, 01 december 2008

Nov produkt za delavce s posebnimi pooblastili 

ARAG d.d. in Zavarovalnica Maribor d.d. sta predstavili nov produkt za delavce s posebnimi pooblastili (èlane uprav in nadzornih svetov, izvr¹ilne direktorje, direktorje ipd.).

Natisni E-mail
 
Generali Zavarovalnica
sreda, 28 maj 2008

GENERALI GaranT – nalo¾beno varèevanje z garantiranim najvi¹jim donosom

Generali je trgu nedavno ponudil edinstveno nalo¾beno ¾ivljenjsko zavarovanje, ki zagotavlja garancijo izplaèila premo¾enja po najvi¹ji dose¾eni vrednosti enote izbranega sklada na datum garancije – GENERALI GaranT. To je ena izmed najnovej¹ih in najprivlaènej¹ih oblik varèevanja, saj glede na dinamiène in nestabilne razmere na kapitalskih trgih zavarovancem zagotavlja vse bolj potrebno in ¾eleno finanèno varnost.

Natisni E-mail
 
Merkur zavarovalnica d.d.
sreda, 28 maj 2008

V Merkur zavarovalnici d.d. so v letu 2007 poslovali zelo uspe¹no

V èetrtek, 24.04.2008 je potekala skup¹èina Merkur zavarovalnice d.d. na kateri je bilo potrjeno Letno poroèilo 2007 in podeljena razre¹nica nadzornemu svetu in upravi dru¾be.

Natisni E-mail
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica d.d.
sreda, 28 maj 2008

 

Znak za ¹portne zasluge TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d.d.

Slovenski nacionalni projekt "Zdravo dru¹tvo" spodbuja oblikovanje kakovostnih programov ¹portne rekreacije za krepitev zdravja s ¹portom. TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., sodeluje ¾e drugo leto kot sponzor pri njegovem uveljavljanju in promociji. ©portna unija Slovenije , nosilka projekta, ki poteka v nacionalni mre¾i njenih èlanic, je zato koprski zavarovalnici konec marca 2008 podelila znak za ¹portne zasluge.

 

Natisni E-mail
 
<< Zaèetek < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 56 - 102 od 102
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .