b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
Zavarovalnica TILIA d.d.

Zavarovalnica Tilia postregla z novim produktom - MojAvtokm, s katerim plaate le toliko, kot prevozite

Vozite malo ali le redko? Uporabljate svoj avtomobil le za vonjo na krajih razdaljah? Imate doma dva avtomobila, a veino poti prevozite le z enim? Potem morate nujno spoznati edinstveno avtomobilsko zavarovanje MojAvtokm, s katerim plaate le za prevoene kilometre.

 

Pri avtomobilskih zavarovanjih je vse do dananjega dne veljalo, da je premija enaka tako za voznika, ki vozi redno in dosti, kot za tistega, ki vozi le obasno in malo. Z novim produktom MojAvtokm Zavarovalnica Tilia uvaja pravineji sistem, pri katerem zavarovanec plaa samo kilometre, ki jih dejansko prevozi. Tako je mono skleniti zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika za kodo zaradi telesnih pokodb in zavarovanje avtomobilskega kaska.

Z zavarovanjem MojAvtokm zavarovanec plaa minimalno depozitno premijo (od 66 € naprej), ki vkljuuje prvih 1.000 km, za vsak nadaljnji prevoeni kilometer pa plaa dodatno premijo (od 0,006 € naprej).

Ker nov sistem obraunavanja zavarovanja zahteva preverjanje prevoenih kilometrov, so pri Zavarovalnici Tilia razvili tudi mobilno aplikacijo iTilia in svojim zavarovancem priskrbeli ugodnejo ponudbo pametnih telefonov pri Telekomu Slovenija.

Trni potencial za nov produkt na Zavarovalnici Tilia ocenjujejo na okrog 200.000 vozil. Predvsem so to tisti vozniki, ki prevozijo manj kilometrov, kot so drugi avtomobil v druini, upokojenci, »nedeljski vozniki«, skratka tisti, ki vozijo malo.

Avtomobilsko zavarovanje MojAvtokm je na voljo od 10. maja 2012.

Ve o novem zavarovanju in dodatni ponudbi preberite na www.zav-tilia.si.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .