b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji

S sklenitvijo avtomobilskega ali domskega zavarovanja do brezplačnega enoletnega nezgodnega zavarovanja

Ob sklenitvi avtomobilskega ali domskega zavarovanja ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji zavarovancem podarja enoletno premijo za nezgodno zavarovanje za vso družino v višini 40 evrov. Akcija velja ob sklenitvi paketov Standard ali Premium, in sicer za vse, ki bodo zavarovanja sklenili do vključno 31. avgusta 2013.

Zavarovanci so ob sklenitvi avtomobilskega ali domskega zavarovanja deležni brezplačnega enoletnega nezgodnega zavarovanja v višini 40 evrov. Omenjeni znesek lahko izkoristijo kot prvo letno premijo v višini 40 evrov za dolgoročno ali permanentno pogodbo nezgodnega zavarovanja ali pa kot popust v višini 40 evrov pri plačilu prve letne premije dolgoročnega ali permanentnega nezgodnega zavarovanja, pri katerem si višino zavarovalnih kritij poljubno izberejo zavarovanci sami. 


Prva nezgodna asistenca v Sloveniji

 V okviru nezgodnega zavarovanja ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji kot prva na slovenskem trgu omogoča nezgodno asistenco SOS Nezgoda, ki med drugim nudi nego in pomoč na domu ter reševanje oseb, poleg tega pa zavarovalnica povrne stroške zdravljenja v tujini v višini do 20.000 evrov ter omogoča še vrsto drugih kritij in storitev pomoči po vsem svetu. Nezgodna kritja veljajo tako v prostem času in pri delu kot na potovanju kjerkoli po svetu. 

 

Več informacij o pogojih akcije se nahaja tukaj.
 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .