b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
Adriatic Slovenica, d.d.

AS POLICA Prva mobilna toka za sklepanje zavarovanj

 

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je prva v Sloveniji ponudila enostavno sklenitev zavarovanja Tujina AS preko mobilnega telefona. V septembru smo ponudbo zavarovanj, ki jih je mogoe skleniti preko mobilnega telefona, še dopolnili. Z nekaj koraki je tako vedno pri roki mogoa tudi sklenitev nezgodnega šolskega zavarovanja in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Z aplikacijo za sklepanje preko mobilnega telefona smo zavarovancem ponudili ta hip zagotovo najbolj prirono in najhitrejšo pot sklenitve razlinih zavarovanj. Mobilno sklepalno mesto AS POLICA je na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih telefonov z dostopom do interneta. Vabljeni, da na svojem mobilniku obišete mobilno stran http://m.aspolica.si. ali enostavno poskenirate QR kodo.  

Enostavna sklenitev je mogoa tudi z SMS sporoilom. Na številko 6111 pošljete kljuno besedo in v 6 preprostih korakih sklenete zavarovanje. Za sklenitev zavarovanja TUJINA AS pošljite kljuno besedo AS, za sklenitev nezgodnega šolskega  zavarovanja besedo NEZGODA,  za zdravstveno zavarovanje pa besedo  ZDRAVJE.  Plailo zavarovanja se izvede takoj, prek plailnega sistema Moneta.  

Ponosni smo, da s sodobnimi in naprednimi tehnologijami preseneamo slovenski  zavarovalni trg. Usmerjeni smo na jutri, ko bo sklepanje zavarovanja preko mobilnega telefona zagotovo ena izmed ustaljenih praks, kakršna je danes na primer sklenitev zavarovanja preko interneta.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .