b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji

ERGO v skrbi za varnejši dom svojih zavarovancev

  • Ob sklenitvi domskega zavarovanja Standard ali Premium ERGO svojim zavarovancem podarja posebno darilo, s katerim bo njihov dom varnejši.

  • Akcija velja za zavarovanja, sklenjena do 30. junija 2013.  

 Prva skrb ERGO zavarovalnice, podružnice v Sloveniji so vedno njeni zavarovanci. Varnost in odgovornost sta tisti temeljni vrednoti, ki se odražata v vseh dejavnostih ERGA. Zato so za vse, ki bodo pri njih do 30. junija 2013 sklenili domsko zavarovanje, pripravili posebno darilo. Skleniteljem domskega zavarovanja Standard ali Premium bodo podarili kakovostno varnostno ključavnico priznanega domačega proizvajalca Titan Kamnik. Tako bo za domovanje zavarovancev zavarovalnice ERGO in za njihovo imetje res dobro poskrbljeno.  

V okviru domskega zavarovanja nudi ERGO zavarovanje z bonus sistemom za zavarovance, ki v preteklem zavarovalnem letu niso imeli škode. Zavarovalne vsote ERGA so visoke, tako da so zavarovanci vedno »na varni strani«, poleg tega pa nagrajujejo zvestobo z razvrščanjem v bonusne razrede. Njihov velik izbor inovativnih kritij vključuje med drugim tudi vključenost manjših dodatnih in pomožnih objektov brez doplačila, možnost vključitve prostorov pridobitne dejavnosti ter še številna druga kritja. 

 

Domsko zavarovanje po meri zavarovanca

 

Domsko zavarovanje ERGO Dom zagotavlja širok nabor inovativnih kritij, ki so bila doslej na voljo predvsem zavarovancem na razvitejših zavarovalnih trgih. Na voljo so trije paketi – Osnovni, Standard in Premium – izbran paket pa zavarovalnica vedno prilagodi zavarovančevim potrebam in željam. ERGO omogoča brezplačno zavarovanje novogradnje do enega leta, poleg tega pa z zavarovanjem razlike v zavarovalnem kritju nadgradi obstoječe zavarovanje doma in opreme z višjimi zavarovalnimi vsotami in dodatnimi kritji, tudi če je obstoječe zavarovanje sklenjeno pri drugi zavarovalnici.

 

V zavarovalnici ERGO razumejo potrebe in želje zavarovancev, zato so njihovi zavarovalni produkti jasni in pregledni. Pristop ERGA temelji na preglednosti in nedvoumnosti zavarovalnih produktov. 

 

Več informacij o akciji se nahaja tukaj.

 

O ERGO zavarovalnici, podružnici v Sloveniji

 

ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji je pričela delovati v Sloveniji leta 2005 kot podružnica avstrijske zavarovalne družbe ERGO Versicherung AG (predhodno Victoria Volksbanken Versicherung), članice zavarovalne skupine ERGO. Podružnica ponuja zavarovancem življenjska in premoženjska zavarovanja in je aktivna tudi na področju bančnega zavarovalništva, kar dokazuje močno partnerstvo s slovensko banko Sberbank d. d. 

 

O ERGO Austria International AG in zavarovalni skupini ERGO

 

Holding družbe ERGO Austria International AG s sedežem na Dunaju je bil ustanovljen leta 2007 kot hčerinska družba zavarovalne skupine ERGO. ERGO Austria deluje kot kompetenčni center za področje bančnega zavarovalništva v osrednji in vzhodni Evropi. V okviru holdinga delujejo tako ERGO Versicherung AG, Bank Austria Versicherung, VICTORIA-VOLKSBANKEN Pensions-und Vorsorgekasse kot tudi ERGO Insurance Service GmbH, ki zagotavlja holdingu in njenim družbam vse potrebne zaledne storitve. ERGO Austria International sodi med pet največjih zavarovalnih skupin na domačem trgu, s svojimi družbami pa je prisotna tudi v šestih državah Srednje in Vzhodne Evrope. Več informacij o družbi je na voljo na spletni strani www.ergo-austria.com.

  

Zavarovalna skupina ERGO sodi s celovito ponudbo zavarovalnih produktov med vodilne zavarovalne skupine tako v Nemčiji kot tudi v Evropi in je prisotna v več kot 30 državah sveta. Na nemškem trgu sodi skupina ERGO med vodilne ponudnike storitev v vseh zavarovalnih segmentih. Za skupino dela 48.000 sodelavcev, ki so bodisi redno zaposleni bodisi delujejo kot zunanji sodelavci skupine. V letu 2012 je skupina ERGO zbrala prek 18 milijard evrov premij in izvršila izplačila zahtevkov strankam v višini 17 milijarde evrov. Zavarovalna skupina ERGO je del Munich RE, ki sodi med vodilne pozavarovalnice in zavarovalniške skupine v svetovnem merilu. Več informacij o skupini je na voljo na spletni strani www.ergo.com.

 

Dodatne informacije: 

Uroš Kreuzer, e-naslov: sipress@ergo.si  

ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana – Črnuče

 
Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .