b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
Zavarovalnica Tilia, d.d.

Ni vsaka totalka totalna katastrofa!

Spoznajte MojAvto Kasko Totalka, popolno novost med slovenskimi avtomobilskimi zavarovanji! Gre za zavarovanje za primer totalke in kraje, ki je na voljo takoj in vsem – ne glede na to, kdaj in pri kateri zavarovalnici ste sklenili obvezno zavarovanje.

Nova oblika zavarovanja avtomobila

Prenovljenemu produktu MojAvto, ki nudi unikatno monost preskoka pri bonusu za 2 premijska razreda, in inovativnim avtomobilskim zavarovanjem po sistemu prevoenih kilometrov, MojAvtokm, je Zavarovalnica Tilia zdaj dodala še MojAvto Kasko Totalka, ugodno avtomobilsko kasko zavarovanje za primer popolnega unienja vozila.

Cenejše zavarovanje za starejša vozila

MojAvto Kasko Totalka je edinstven produkt, ki je namenjen lastnikom starejših avtomobilov (od pet do petnajst let). Krije popolno unicenje vozila, ko stroški popravila po sistemu Eurotax presegajo 60 % prodajne vrednosti zavarovanega vozila. Dodatno je mono zavarovati še krajo vozila in odkup rešenih delov.

Tudi za zavarovance ostalih zavarovalnic

Zavarovanje ni vezano na datum sklenitve zavarovanja avtomobilske odgovornosti, kar pomeni, da lahko MojAvto Kasko Totalka sklenete takoj - ne glede na to, kdaj potee vaše obvezno avtomobilsko zavarovanje in pri kateri zavarovalnici ste ga sklenili. Obišcite kaskototalka.si.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .