b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
Zavarovalnica Tilia, d.d.

Vozite malo? Je vaš avto nov ali šteje e ve kot pet let? Vam vaše vsakdanje poti velikokrat prekria divjad? Imamo rešitev prav za vse!

 Pri Zavarovalnici Tilia se zavedamo razlinih elja in potreb voznikov tudi, ko gre za avtomobilska zavarovanja. Zato smo pripravili širok nabor produktov, znotraj katerega bo prav vsak našel zavarovanje zase – voznik z novim ali s starim avtomobilom, tisti, ki si eli le osnovno zavarovanje ali drugi, ki je pri tem bolj zahteven.

 

Tudi avtomobilska odgovornost je lahko prilagodljiva

 

e vozite malo, vam za razliko od klasinega zavarovanja avtomobilske odgovornosti nudimo zavarovanje MojAvtokm, ki je prvo zavarovanje po sistemu prevoenih kilometrov v Sloveniji. Plaate le toliko, kolikor s svojim avtomobilom dejansko prevozite. Zavarovanje je primerno za vsa vozila, ki prevozijo malo kilometrov, npr. so drugi avtomobil v druini, vozila upokojencev, nedeljskih voznikov … skratka vsem, ki vozijo malo.  

 

4 razliice kaska – vsakemu svoje

 

Glede na starost vozila ter svoje elje in potrebe lahko pri nas izberete za vas najustreznejšo obliko avtomobilskega kaska.

 

Sklenitev Popolnega Kaska svetujemo vsem lastnikom novejših avtomobilov, ki stvari ne prepušate nakljujem in elite, da bi bilo vaše vozilo v vsakem trenutku popolno.

 

Osnovni Kasko je primeren za vse lastnike novejših avtomobilov, ki se vam zdi pomembno, da oblikujete paket glede na vaše elje in potrebe. V paketu so vkljuene osnovne nevarnosti, ostale lahko dodajate po lastni izbiri.

 

Franšizni Kasko je namenjen lastnikom avtomobilov, ki menite, da kritje za manjše škode ni pomembno, vendar pa se zavedate, kako zelo pomembno je le-to v primeru veje škode.

 

Kasko Totalka pa je namenjen lastnikom starejših avtomobilov, ki menite, da je vaš avto prestar za kasko zavarovanje, kljub temu pa si ivljenja brez avtomobila ne znate predstavljati. Zavarovanje Kasko Totalka ni vezano na datum sklenitve zavarovanja avtomobilske odgovornosti ali datum prometnega dovoljenja, kar pomeni, da lahko zavarovanje MojAvto Kasko Totalka sklenete, tudi e imate zavarovanje avtomobilske odgovornosti sklenjeno pri drugi zavarovalnici.

 

Seveda so vam na voljo tudi delne kombinacije kaska.

 

 

Varno na pot z MojAvto Asistenco

 

Pri zavarovanju vozil je zelo pomembno in priporoljivo, da v zavarovalno kritje vkljuite ustrezno asistenco, saj s tem poskrbite, da je vsakodnevna vonja ali daljše potovanje doma in v tujini varnejše, predvsem pa, da morebitne probleme rešite laje, hitreje in ugodneje.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .