b.i.g.
petek, 14 junij 2024
 
Zavarovalnica Maribor d.d.

 ZM nenehno spremljamo potrebe, spremembe in trende na slovenskem zavarovalnem trgu in se temu ustrezno nanje tudi odzivamo. V letošnjem letu smo marca kot novost v ponudbo zavarovanj vkljuili zdravstveno zavarovanje ZM Best Doctors

 

Zavarovanje je namenjeno osebam od 31 dneva do 64 leta starosti, ki v najbolj nujnih primerih potrebujejo in priakujejo najboljšo in takojšnjo zdravstveno oskrbo vrhunskih strokovnjakov. Vkljuuje pridobitev drugega mnenja v primeru bolezni in/ali nezgode in zdravljenje v primeru kritih bolezni pri najboljših zdravnikih sveta v vrednosti do 1.000.000 evrov na zavarovalni primer, v ustanovah za zdravljenje zunaj Slovenije, v 30 dravah po svetu. V sistem Drube Best Doctors, ki je vodilni svetovni ponudnik znanja s podroja medicine, je vkljuenih 50 tiso najboljših specialistov/zdravnikov sveta.


Zavarovanje krije sledee zdravstvene postopke in zdravljenje bolezni:

zdravljenje raka (vkljuuje predmaligni tumor in-situ rak), 

kirurška koronarna revaskularizacija (miokardna revaskularizacija), 

zamenjava ali popravilo srnih zaklopk, 

nevrokirurgija (kir. posegi na moganih in hrbtenjai),

presaditev organa ivega darovalca/ transplantacija tkiva (ledvica, del jeter, pljuni reenj, del trebušne slinavke, kostni mozeg...).

 

 

Zavarovalna vsota znaša 1 milijon evrov na zavarovano osebo na leto oziroma 2 milijona evrov v ivljenju  zavarovane osebe. 

 

Zraven tega zavarovanje krije še:

100 EUR bolnišninega dne v primeru hospitalizacije v tujini in

50.000 EUR za stroške zdravil, kupljenih v Sloveniji po konanem zdravljenju v tujini (v asu veljavnosti police) pod pogojem, da jih ne krije ZZZS ali druga zavarovalna polica zavarovanca. 

 

Zavarovanje ZM Best Doctors je prava rešitev za vse, ki elijo v prihodnost veji obutek varnosti, vedo, da bodo v primeru hude bolezni deleni najboljše zdravstvene oskrbe pri najboljših zdravnikih sveta.

 

Za vprašanja in informacije smo vam na voljo na 080 19 20, vabljeni ste, da nas obišete na spletu www.ZavarovalnicaMaribor.si ali v kateri od poslovalnic ZM po Sloveniji 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .