b.i.g.
petek, 03 maj 2024
 
Adriatic Slovenica
petek, 09 februar 2007

Sodobni paket zavarovanj AS za podjetnike in obrtnike

Podjetnik oz. obrtnik ne more tvegati ¹kode, ki bi resno ogrozila njegovo dejavnost in pre¾ivetje in dobro ve, na katerem podroèju lahko z manj¹o ali veèjo gotovostjo prièakuje neljube dogodke. S kombiniranjem posameznih zavarovanj za tveganja, ki bi bila pri njegovi dejavnosti najbolj verjetna in s pomoèjo zavarovalnega zastopnika zase oblikuje najbolj ustrezen paket zavarovanj. S tem se lahko zavaruje proti okvari na strojih, od katerih je odvisna vsa proizvodnja, okvaram raèunalnika, s katerim si pomaga pri vodenju poslovanja, ali pa za nezgodo, ki se lahko njemu ali  delavcem pripeti med delom in proti po¾aru ali vlomu.

Izbira lahko med po¾arnim zavarovanjem, zavarovanjem obratovalnega zastoja, zavarovanjem potresa, strojelomnim zavarovanjem, vlomnim zavarovanjem, zavarovanjem stekla, zavarovanjem raèunalnikov, zavarovanjem splo¹ne odgovornosti, zavarovanjem zalog proti fiziènim po¹kodbam, monta¾nim  in gradbenim zavarovanjem... AS pa svetuje tudi sklenitev zavarovanja proizvajalèeve odgovornosti za izdelke, saj je proizvajalec po Zakonu o varstvu potro¹nikov od¹kodninsko odgovoren za telesne po¹kodbe in ¹kodo na stvareh tretjih oseb, ki nastanejo pri uporabi izdelka. 

Paketi AS nudijo vrsto ugodnosti - vi¹ina popusta je odvisna od ¹tevila zavarovanj in vi¹ine premije, in sicer: popust za zavarovanja v paketu (veè zavarovanj na isti dan), 10 % popusta na trajanje zavarovanja (10 let in veè), popust za takoj¹nje plaèilo, dodatni popusti za doloèene preventivne ukrepe in naprave (sistemi za javljanje po¾ara, dima, vgradnja alarmnih naprav ...).

www.adriatic-slovenica.si

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .