b.i.g.
petek, 03 maj 2024
 
Generali Zavarovalnica
ponedeljek, 28 maj 2007

S »Paketom podjetnik« do uèinkovite za¹èite pred nepredvidljivim

V dana¹njem visoko konkurenènem poslovnem okolju za uspe¹no poslovanje podjetja ¾e dolgo niso veè dovolj zgolj dobre odloèitve, nove ideje in ¹iritev posla. Marsikaj je odvisno tudi od pravilnih in pravoèasno sprejetih ukrepov za prepreèitev nepredvidenih dogodkov, ki lahko ogrozijo poslovanje: zahtevki po nadomestitvi ¹kode, ki je bila povzroèena pri opravljanju dejavnosti, lahko na primer v veliki meri ogrozijo premo¾enje ali celo obstoj podjetja. Zato poslovne¾i in podjetniki potrebujejo ¹e posebej kakovostna zavarovanja. V sklopu omenjenega Generali nudi »Paket podjetnik« – ¹iroko-obsegajoèe zavarovalno kritje, ki zagotavlja varnost in veèje mo¾nosti za uspeh pri poslovanju, izbirate pa lahko med ekskluzivnim in komfortnim zavarovanjem.

»Paket podjetnik« lahko zavaruje:

  • vsebino v proizvodnih, prodajnih in drugih prostorih podjetja, kot so oprema, zaloge, stvari zaposlenih;
  • zgradbe, kjer se opravlja dejavnost podjetja;
  • obratovalni zastoj;
  • odgovornost iz dejavnosti in proizvajalèevo odgovornost za ¹kodo, ki jo povzroèijo proizvodi podjetja (za¹èita pred od¹kodninskimi zahtevki zaradi ¹kod v celotnem evropskem prostoru);
  • elektronske in elektriène naprave in aparate

Med omenjeno ponudbo »Paketa podjetnik« bi posebej izpostavili zavarovanje odgovornosti. Slednje je glede na ¹iritev trenda od¹kodninskih zahtevkov prek dr¾av zahodne Evrope vedno pogosteje neizogibno potrebno tudi v slovenskem pravnem prostoru. Omenjeno zavarovanje nudi:

  1. kritje utemeljenih civilnopravnih od¹kodninskih zahtevkov, katere bi bilo podjetje dol¾no plaèati po naèelih od¹kodninskega prava, ter
  2. pravno varstvo pred neutemeljenimi ali pretiranimi od¹kodninskimi zahtevki. Danes je torej zavarovanje odgovornosti ¾e nujni spremljevalec ostalih premo¾enjskih zavarovanj. Podjetje pri opravljanju svoje dejavnosti lahko namreè povzroèi ¹kodo tako lastnim zaposlenim kot tudi tretjim osebam. Prav tako omenjenim ¹kodo lahko povzroèi tudi izdelek podjetja z napako.  

»Paket podjetnik« in popusti

  • Pri sklenitvi »Paketa podjetnik« in vsaj ¹e enega dodatnega zavarovanja ste lahko dele¾ni do najveè 20 % popusta, kar je odvisno od zavarovane dejavnosti in izbora kritja.
  • Glede na vi¹ino zavarovalne vsote vam lahko pripada popust do najveè 35 %.
  • Do 4 % lahko zna¹a popust na enkratno plaèilo. Natanènej¹i obseg zavarovalnega kritja v sklopu »Paketa podjetnik« je naveden v zavarovalnih pogojih. Slednji so na voljo v poslovalnicah zavarovalnice Generali in pri zastopnikih, prejmete pa jih tudi ob sklenitvi zavarovanja. 

www.generali.si

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .