b.i.g.
petek, 03 maj 2024
 
Merkur zavarovalnica
torek, 04 september 2007

Merkur Vario Top - nalo¾beno ¾ivljenjsko zavarovanje

Koncept, s katerim je v celoti pokrita va¹a skrb za prihodnost! 

Z ¾ivljenjskim nalo¾benim zavarovanjem Vario Top bomo poskrbeli za va¹o varno prihodnost, saj program v vseh fazah zagotavlja varnost za vas, va¹o dru¾ino in vlo¾ena sredstva, poleg tega omogoèa kar najveèjo mogoèo svobodo izbire, ustrezno va¹im ciljem in zahtevam, ki se z leti verjetno spreminjajo.

Zavarovanje lahko sklenete z enkratnim ali obroènim naèinom premije, pri obeh oblikah pa se lahko odloèite za zajamèeno vsoto v primeru do¾ivetja (garancija kapitala). To pomeni, da bo zavarovalna dajatev v primeru do¾ivetja najmanj enaka zajamèeni vsoti, ki bo navedena na polici! Poleg tega velja v primeru do¾ivetja tudi garancija najvi¹je vrednosti!

Lahko tudi sozavarujete svojega partnerja, tekom zavarovanja pa ponujamo tudi mo¾nost doplaèil. V primeru smrti se upravièencu izplaèa dogovorjena zavarovalna vsota za primer smrti in dodatno ¹e denarna vrednost enot premo¾enja sklada! V primeru nastopa hude bolezni pa ponujamo ugoden dostop do va¹ega kapitala!

Da bi se vplaèane premije v èim veèji meri zavarovale pred cikliènimi gibanji v gospodarstvu, se investira v ¹tiri najpomembnej¹e oblike nalo¾b, ki se medsebojno dopolnjujejo (delnice, obveznice, nepremiènine in hedge sklade). 

(Veè - link na www.merkur-zav.si  (osebna zavarovanja)

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .